David van Wijngaarden als hoofdgast in Studio De Witt

02 april 2018 door Hennie van der Zouw
David van Wijngaarden als hoofdgast in Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 31 maart ontving Ben Corino David van Wijngaarden als hoofdgast in Studio De Witt. David van Wijngaarden is sinds 2005 de directeur van het nu vijftigjarige Pop-podium Bibelot.

Bibelot is een begrip in Dordrecht en omstreken maar ook mag het zich ook gekoesterd weten bij de landelijke pop scene. Begonnen als een echte jongerensocieteit die draaide en nog steeds grotendeels draait op vrijwilligers. Gehuisvest is in het Energiehuis. Was daarvoor gehuisvest in de oude Bonifatius Kerk in de Wijnstraat. Met David, studeerde aan de TH in Delft, praat Ben Corino over Bibelot, hoe het nu is om als directeur aan het roer te staan van deze organisatie, de verankering in de Dordtse samenleving, de programmering en last but not least hoe lukt het toch om al die medwerkers te enthousiasmeren om zich vrijwillig in te zetten voor dit semi-proffessionele iconische instituut.
En natuurlijk praten en luisteren zij over de door David ingebrachte playlist voor deze uitzending
           
In het tweede uur was er aandacht voor de actualiteiten van deze week in Dordrecht en de uit de Drechtsteden.

De Dichter van dienst was Wim Jilleba.

In Het 3e Uur ontving Ben Corino de onlangs koninklijk onderscheiden oud-raadsleden. Vele jaren hebben zij zich ingezet voor de Dordtse politiek en gemeenteraad. Veel ervaringen opgedaan, ware politieke veteranen is het predikaat dat op hun van toepassing is. 

Studio De Witt van 10.00 uur -13.00 uur bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Bron foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.