Ronnie Flex, Jett Rebel en Alain Clark hoofdacts op Wantijpop 2018

04 april 2018 door Hennie van der Zouw
Ronnie Flex, Jett Rebel en Alain Clark hoofdacts op Wantijpop 2018

DORDRECHT - Zaterdag 2 juni is alweer een nieuwe editie van Wantijpop 2018. Hoofdacts dit jaar zijn Ronnie Flex, Jett Rebel en Alain Clark. Daarnaast zijn Sue the Night, Jeangu Macrooy, The Overslept en Funkanizer te bewonderen in het Wantijpark. Het Festival duurt van 12.30 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

Ronnie Flex was dit jaar de grote winnaar tijdens de Edison awards en ging naar huis met maar liefst 2 Edison Awards. Jett Rebel stond in 2015 al op Wantijpop en bracht onlangs een nieuwe hit genaamd ‘Amy’ uit. Voor Alain Clark is het Wantijpark nieuw, ook hij bracht in november een nieuw album uit. Jeangu Macrooy was vorige week nog te bewonderen als Judas in de landelijke Passion en The Overslept scoorde in 2017 een hit met hun nummer ‘Stolen car’.

Naast het Ames podium heeft ook dit jaar de Popcentrale weer een podium met lokaal talent. Het programma hiervan wordt op 11 april bekendgemaakt. 078 Podcasts verzorgt de muziek in de Geheime Deuntjes area, waar relaxte house muziek de boventoon voert. De allerkleinste bezoekers kunnen terecht in de Kindertuin van Koning Eik, waar je je kunt laten schminken of kunt genieten van de poppenkast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.