Vijftien kunstenaars nemen voor één dag portiek over in Buizerdstraat

06 april 2018
Vijftien kunstenaars nemen voor één dag portiek over in Buizerdstraat

DORDRECHT - Binnenkort gaan de flatjes in de Buizerdstraat in de Vogelbuurt tegen de vlakte. Maar voordat het zover is nemen vijftien kunstenaars een portiek over voor 1 dag tijdens een multidisciplinair festival op zaterdag 7 April. Het festival heeft de typische naam 6X7A.

Het programma is een beetje een verrassing. Wel is duidelijk dat je performances, poëzie, herrie, veel verf, licht, interactieve media en meer kunt verwachten.

De deelnemende artiesten zijn Roel Woerdenbag, Richard Meijer, Josse Kok, Giel Bottenberg, Irrlicht, Berry de Jong, Arno Pelzer, Mila Bosseva, Carl Alexander, Danny le Bruin, Missy_db, Sven Zuen en Fkcnbstrds.

De middagexpedities starten vanaf 14:00 bij de groene zeecontainer op Het Vogelplein en de extra speciale avondeditie om 18:00. De middag is gratis en voor de avond (met maaltijd!) zijn kaartjes te koop.

Meer info is te vinden op https://www.facebook.com/6XX7A/?ref=br_rs

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.