Protestactie bomenkap Museumstraat in de vorm van kunstproject ‘de Plint’

11 april 2018 door Hennie van der Zouw
Protestactie bomenkap Museumstraat in de vorm van kunstproject ‘de Plint’

DORDRECHT - De bomen in de Museumstraat zijn gekapt! Waarom? Voor een nieuwe stoep. Schandalig. Daarom start zaterdag 14 april een protestactie in de vorm van kunstproject ‘de Plint’.

DOOR doet ook mee en presenteert DOOR Open Boomium. Een podium in de vorm van een boomstronk met het hele weekend artiesten er op die voordragen, spreker, zingen of performen. Elk half uur een nieuwe artiest voor 5 a 10 minuten.

Doe jij mee? Voor elke tijd kan DOOR jouw naam noteren?

Zaterdag en zondag van 10 – 17 uur.

Voor vragen mail even:

davidtimmer@hotmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.