Zeer geslaagde DKIB- netwerkborrel door goede sfeer en hoge opkomst ondernemers

05 februari 2016
Zeer geslaagde DKIB- netwerkborrel door goede sfeer en hoge opkomst ondernemers

DORDRECHT - Organisator By Lipman is erg tevreden over de opkomst op de DKIB- netwerkborrel die op 4 februari jl. plaats  vond bij Chez Heeren Jansen. “Het was een drukke borrel met ruim 70 ondernemers, zowel uit het Dordtse Kil gebied en de regio Drechtsteden.

Veel bekende gezichten maar ook veel nieuwe ondernemers waren aanwezig. Daarbij hebben meerdere ondernemers aangegeven interesse te hebben in een lidmaatschap van de DKIB BusinessClub, een positieve ontwikkeling”.

Tijdens de netwerkborrel is er ook altijd de gelegenheid voor bedrijven om zich nader voor te stellen, dit keer gaf Mennes Creative BV een presentatie over ‘Webdesign voor het mobiele tijdperk’. Onder de aanwezigen ook Wethouder Jasper Mos, die namens de gemeente Dordrecht veel met bekende en nieuwe ondernemers heeft gesproken over ontwikkelingen en ondernemen in het gebied.

De DKIB- netwerkborrel richt zich op het gebied Dordrecht-West met als doel bedrijven uit de Dordtse Kil dichter bij elkaar te brengen en bedrijven uit de regio naar het gebied te trekken, dat is wederom gelukt.

De volgende editie van de DKIB netwerkborrel is op 26 mei 2016 bij Chez Heeren Jansen.

Foto © Rob van der Pas

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.