Gezocht: Tien oud-klasgenoten voor een schoolreünie

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
Gezocht: Tien oud-klasgenoten voor een schoolreünie

DORDRECHT - Tien oud-klasgenoten van de zesde klas uit 1979/1980 van de Prinses Julianaschool (Singel 441, Dordrecht) worden nog gezocht voor een schoolreünie van de hoogste klas van hun lagere school. Zie de foto uit 1979 met de tien zwart omcirkelde gezichten.

Kent u een van hen, laat de de mede-organisator Jan-Willem Seip weten op postjws@gmail.com of 06-41547339. De overige 21 oud-klasgenoten zijn al gevonden en het merendeel hiervan komt op de reünie die wordt gehouden op woensdagavond 6 juni 2018 van 19.30 tot 21.30 uur. Zelfs oud-schoolhoofd en-meester Joop Hartman zal aanwezig zijn om oude herinneringen op te halen met elkaar!

De namen van de gezochte oud-klasgenoten zijn (van linksboven naar rechtsonder): Joke (?), Rafaël Malagon, Maria/Loli (?), Esther van der Putte(?), Stefan Baan, Willem Jan van der Linden, Ineke Gramegna, Placida Malagon, Flori (?) en Jolanda Bouman/Scheepbouwer(?).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.