Podiumplaatsen Dordtse kunstrijdster in Spring on Ice Competition

18 april 2018 door Hennie van der Zouw
Podiumplaatsen Dordtse kunstrijdster in Spring on Ice Competition

DORDRECHT - Op de  ijsbaan Westfries in Hoorn  werd zaterdag 14 april de jaarlijkse Spring on Ice Competition verreden.

In deze  laatste wedstrijd van het seizoen was er deelname door rijdsters van Nederlandse vereniging en een grote afvaardiging van Kunstrijvereniging De Drechtsteden.

In de categorie Starters eindigde Miley Buurman (7) uit Capelle a/d IJssel  met een puntentotaal van 9,30 op een verdiende tweede plaats  en zag zij opnieuw clubgenootje Mandy van den Dries (7) uit Rotterdam voor zich eindigen. Met 9,90 punten veroverde  Mandy in een veld van 8 rijdsters de 1e plaats.

Op de 3e plaats eindigde clubgenootje  Miya Paul (8)  uit Dordrecht  die zich met 9,00 punten naar de 3e plaats reed, waarmee het hele podium werd bezet door rijdsters van de Dordtse vereniging. De drie M’s op het podium in Hoorn was een  mooie afsluiter.

De Dordtse Pepijn Fortuin  (8) mocht een mooie 7e plaats noteren.
In  de categorie Pupillen  was er een groot deelnemersveld van 22 rijdsters en zagen we Dordtse Evie Wepster met een mooie elegante kür op de 3e plaatst eindigen. Met de  behaalde 14,10 punten kon Evie als één van de  de beste drie rijdsters op het podium plaatsnemen.

In de categorie Midi's reed  de Dordtse Michëla Morée (14)  goed. Zij eindige op een mooie 4e plaats.
In de categorie Basic Novice reed Esra Drijver (13) uit Dordrecht very well en met 22,03 een PB. Zij werd 5e.

In de Basic Novice B reed  de 16-jarige Sanne Haanstra uit Dordrecht  een goede en eindigde op een mooie 4e plaats.

De dames konden met hun trotse coaches Nicole Goossens en Niki Davison zeer  succesvol dit seizoen afsluiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.