Wethouder Rinette Reynvaan wordt tijdelijk burgemeester van Giessenlanden

20 april 2018
Wethouder Rinette Reynvaan wordt tijdelijk burgemeester van Giessenlanden

DORDRECHT - (bron RTV Rijnmond) Rinette Reynvaan-Jansen is vanaf 1 mei de nieuwe waarnemend burgemeester van Giessenlanden. De gemeente heeft momenteel al een waarnemer. Pas na de herindeling van Giessenlanden en Molenwaard op 1 januari 2019 komt een burgemeester met een vaste aanstelling.

De fractievoorzitters uit Giessenlanden hebben al gesproken met Reynvaan-Jansen. Zij staan allemaal achter haar benoeming als waarnemend burgemeester.

De huidige burgemeester stopt omdat hij terug wil naar zijn geboortestreek. Ten Kate​ verhuist naar Ommen. Hij wordt programmamanager bij de provincie Drenthe.

De 65-jarige ​Reynvaan-Jansen komt Dordrecht. Ze was jarenlang vice-voorzitter van de Sportraad en buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in Dordrecht. De laatste jaren was ​Reynvaan-Jansen wethouder namens de partij Beter Voor Dordt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.