Festival Van het Randje! was een waardig afscheid van De Kunstrand

29 mei 2017
Festival Van het Randje! was een waardig afscheid van De Kunstrand

DORDRECHT - Veel trouwe bezoekers zullen het gaan missen: De Kunstrand. Voor een aantal van hen was het het mooiste plekje van Dordrecht. Afgelopen zaterdag was het afscheidsfestival, genaamd Van het Randje!, met bands als The Rhythm Chiefs en The Rotterdam Ska Jazz Foundation en diverse DJ’s. Het terreintje op de Stadswerven was omgetoverd tot festivalterrein met twee podia. Hier stond het vol dansende jongeren en wat ouderen. De sfeer was tot in de late avond gemoedelijk en na middernacht bleven velen nog nachillen.

Meer dan honderd activiteiten heeft initiatiefnemer Yvo van der Vat de afgelopen vijf jaar op De Kunstrand georganiseerd. Afgelopen zaterdag deed hij dat in samenwerking met BuitenGewoon en Zwarte Lola. De Kunstrand moet per 1 juli plaatsmaken voor de bouw van huizen en aan de andere kant de aanleg van een park. Een nieuwe plek heeft Yvo nog niet, maar hij is er wel naar op zoek.Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.