Prentenboek cadeau voor jonge patiëntjes

20 april 2018 door Hennie van der Zouw
Prentenboek cadeau voor jonge patiëntjes

DORDRECHT - Joris was de eerste patiënt van de kinderafdeling in het Albert Schweitzer ziekenhuis die het prentenboek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ in ontvangst mocht nemen. De vestiging van AKO in het ziekenhuis schonk ook dit jaar weer vijftig boeken aan de afdeling, in het kader van de landelijke actie www.geefeenprentenboekcadeau.nl. Filiaalmanager Ralph Paping (rechts) van AKO kwam de boeken overhandigen. Naast de getekende klassieker, zijn er voor de oudere patiëntjes exemplaren van ‘Ronja de Roversdochter’ die de kinderafdeling mag weggeven.

Foto: Hoofd van de kinderafdeling Priscilla Wiegers (rechtsachter) en leden van haar team waren erg blij met het geschenk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.