Lancering theater- en concertseizoen Kunstmin 2018-2019

24 april 2018 door Hennie van der Zouw
Lancering theater- en concertseizoen Kunstmin 2018-2019

DORDRECHT - Met Youp van ‘t Hek, musical Evita, Arjen Lubach, René Froger, Brigitte Kaandorp en het Zwanenmeer en nog veel meer.

Donderdag 26 april verschijnt het nieuwe theater- en concertseizoen van Schouwburg Kunstmin online. Iedereen die zich nu aanmeldt als VIP van Kunstmin en daarmee de podiumkunsten in de regio extra wil steunen, kan vanaf donderdag 26 april ook al starten met het bestellen van kaarten voor 2018-2019.

De reguliere kaartverkoop start donderdag 3 mei.
Het wordt een sprankelend theater- en concertseizoen. Zo verwelkomt Kunstmin o.a. Youp van ‘t Hek, musical Evita, Jacqueline Govaert, Arjen Lubach, René Froger, Emilio Guzman, NDT2, Brigitte Kaandorp en het Zwanenmeer en zoveel meer. Ook jonge, veelbelovende theatermakers als Club Gewalt en Lars Doberman komen naar Dordrecht. Matineevoorstellingen voor iedereen die overdag graag naar theater gaat, keren natuurlijk terug, evenals succesvolle eigen producties als de kerstproductie, de talkshow Kunstmin Live en Passie voor Muziek.

Zodra het nieuwe seizoen op 26 april online staat kan elke VIP kan ook meteen bestellen met € 1,50 korting op vrijwel alle voorstellingen. Alleen Youp van ’t Hek en Brigitte Kaandorp vormen hierop een uitzondering. De nieuwe seizoensbrochure kan worden aangevraagd via info@kunstmin.nl

VIP met hart voor theater
Iedereen die een sterk podium voor de kunsten in de regio mede wil steunen, kan zich bij Kunstmin melden als VIP. Voor 40 euro per seizoen verbindt men zich aan het theater en maakt daarmee speciale producties van Kunstmin mogelijk.

Meer informatie & kaarten: www.kunstmin.nl

Bron foto: Kunstmin.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.