Een warm plekje om te broeden op de warmtelamp bij café Scheffers

29 april 2018

DORDRECHT - Café Scheffers, aan de Groenmarkt 1, heeft een wel erg vaste bezoeker. Eentje die elke dag komt en maar niet weg wil, maar vervelend is ze niet. Af en toe vliegt ze eens weg en komt dan al snel weer terug. Vliegt.. want het betreft een duif, die een mooi warm nestje heeft gemaakt, boven de warmtelamp op het terras. Schuw is het beestje niet, maar ze kijkt wel steeds even naar beneden, naar de mensen op het terras. Of ze wil zeggen: “Is alles pluis daar beneden?”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.