Geert ter Steeg, directeur en gastheer van bioscoop The Movies in de Dordtse Dialogen

08 mei 2017
Geert ter Steeg, directeur en gastheer van bioscoop The Movies in de Dordtse Dialogen

DORDRECHT - Wie de twee betekenissen van het woord ‘vermaken’ wil weten, wordt aangeraden te kijken naar het interview met Geert ter Steeg, directeur en gastheer van bioscoop The Movies. Dit gesprek is een mooie momentopname van zijn levensloop, waarin wordt teruggeblikt en vooruitgekeken.

En natuurlijk komt de vraag aan de orde of Dordrecht groot genoeg is voor twee bioscopen. Zijn favoriete plek van Dordrecht is een bijzondere. En wie weet krijg je door dit gesprek weer eens zin om naar de bioscoop te gaan. Dit interview in de reeks Dordtse dialogen wordt komende woensdag herhaald en is ook te vinden op You Tube.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.