Burgemeester spreekt ook op de Essenhof op zondag 6 mei

02 mei 2018
Burgemeester spreekt ook op de Essenhof op zondag 6 mei

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff zal zondag voor de eerste keer spreken tijdens de herdenking op de Essenhof. De gemeente  Dordrecht kondigt dat op de volgende wijze aan

Herdenking 6 mei: omgekomen militairen tijdens de Tweede Wereldoorlog en in voormalig Nederlands-Indië


Op zondag 6 mei  vindt een herdenking plaats op de algemene begraafplaats De Essenhof, aan de Nassauweg 200 te Dordrecht. Tijdens deze plechtigheid worden militairen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog rondom Dordrecht voor onze vrijheid gesneuveld zijn én Dordtenaren, die in voormalig Nederlands-Indië omgekomen zijn, herdacht. De plechtigheid begint om 10.30 uur in de Thuredrith aula; de inloop is vanaf 10.00 uur. Burgemeester Kolff houdt een toespraak. Vervolgens zal hij namens het gemeentebestuur zowel bij het Oorlogsmonument als bij het Indiëmonument een krans plaatsen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.