Kunstmin start dit jaar als eerste in de regio met de kaartverkoop

03 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Kunstmin start dit jaar als eerste in de regio met de kaartverkoop

DORDRECHT - Run op kaarten voor het nieuwe theater- en concertseizoen. De online kaartverkoop voor het nieuwe Theater & Concertseizoen ging donderdag 3 mei succesvol van start.

Direct bij aanvang van de online verkoop om 10:00 uur zaten bijna duizend bezoekers aan hun desktop en mobiele telefoon om hun slag te slaan op www.kunstmin.nl

Het Rotterdamse talent, de vlijmscherpe en innemende Patrick Laureij was binnen enkele minuten helemaal uitverkocht.

Al voor 12.00 uur stond de teller op ruim 10.000 verkochte kaarten. Vorig jaar bereikte Kunstmin dit aantal verkochte kaarten 24 uur na de start.   

Voor koplopers zijn nog mooie plaatsen beschikbaar
Naast de Patrick Laureij is er veel belangstelling voor toppers als Youp van ‘t Hek, Brigitte Kaandorp, Rundfunk, de musical Evita, The Fureys, Arjen Lubach, Lenette van Dongen, Richard Groenendijk, Sara Kroos, Claudia de Breij, Freek de Jonge en Pieter Derks. Voor al deze voorstellingen zijn nog mooie plaatsen beschikbaar.

VIP lidmaatschap in trek
Dit jaar is er ook weer veel belangstelling om VIP van Kunstmin te worden. Een VIP van Kunstmin is een theaterliefhebber die met een donatie van 40 euro jonge professionele theatermakers en eigen Kunstmin producties als Kunstmin Live mede mogelijk maakt. Iedereen kan het hele jaar VIP worden voor een heel theaterseizoen lang. Een VIP ontvangt voor vrijwel elke voorstelling € 1,50 korting op de ticketprijs.

Nieuwe brochure seizoen 2018-2019
De brochure voor het nieuwe  theater- en concertseizoen met interviews en achtergrondinformatie over de voorstellingen valt op vrijdag 18 mei bij bestellers op de mat. De brochure kan men ook aanvragen via info@kunstmin.nl

Meer informatie & kaarten: www.kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.