Dennis van Buuren was hoofdgast in de uitzending van Studio De Witt

07 mei 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Op zaterdagochtend 5 mei 2018 ontving Ben Corino Dennis van Buuren als hoofdgast in de uitzending van Studio De Witt. Dennis van Buuren is het prototype van een  jonge Dordtse ondernemer. Hij had het lef om, ondanks zijn jonge leeftijd van 20 jaar, de ondernemers handschoen op te pakken.

De gerenommeerde Dordtse horeca gelegenheid Visser’s Poffertjes salon een nieuw leven in te blazen. Hij ging slagvaardig aan het werk. Het pand werd onderhanden genomen. Het behield zijn kenmerken maar transformeerde het toch tot een eigentijds etablissement. Werkervaring had hij al opgedaan als team-leider bij AH. Maar behoudens het aansturen van een team van medewerkers is het runnen van een horeca gelegenheid toch weer heel wat anders. Maar toch nu een jaar verder blijkt Dennis op de goede weg te zijn. In tegenstelling tot het verleden waar alles al jaren het volgens hetzelfde concept verliep is er zicht baar nieuw elan in de bedrijfsvoering waarneembaar. Nieuwe aktivitieiten zoals live muziek, veranderde spijskaart bijeenkomsten maken Visser tot een bruisende gelegenheid.

Met Dennis van Buuren gaat Ben Corino het gesprek aan waar zijn ondernemerszin vandaan komt en juist stopt ineen oude Dordtse bruine kroeg. Ook praten zij over de door Dennis ingediende muziek playlist voor deze uitzending.

In het tweede uur is er aandacht voor de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden.
Aandacht voor oa de deze week door de Iraelische ambassadeur geopendende expositie Sebanjah in de Wilhelminakerk. Ook is er aandacht voor de 4 mei doden-herdenking.

De Dichter van dienst is de Dordtse dichter Peter M. Van der Linden

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.