ScoorMoederdagcadeau bij de winkeliers op de Voorstraat West en Grote Spuistraat

09 mei 2018 door Hennie van der Zouw
ScoorMoederdagcadeau bij de winkeliers op de Voorstraat West en Grote Spuistraat

DORDRECHT - Met Moederdag geven we graag kadootjes aan de leukste en liefste moeder. Helaas is het budget vaak de reden dat het gewicht van moeders niet in goud kan worden uitgedrukt. Maar zomaar een extra leuk kadootje kan je gratis scoren bij de winkeliers op de Voorstraat West en de Grote Spuistraat.

Koop bij de aangesloten winkeliers, die te herkennen zijn aan de raamposter, jouw Moederdag kado en krijg een tweede kadootje gratis. Je mag daarvoor op ontdekkingsreis naar één van de vele leuke winkels in dit gebied van onze binnenstad.

De actie is alleen komende zaterdag 12 mei geldig, dus je weet waar je moet zijn voor je moederdagkado.

Namens de Winkeliers Voorstraat West en Grote Spuistraat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.