Ella van der Velden en haar familie willen ervaringen uitwisselen over LGDA

19 mei 2017
Ella van der Velden en haar familie willen ervaringen uitwisselen over LGDA

DORDRECHT - Ella van der Velden uit Dordrecht wil samen met haar familie, ervaringen met haar ziekte LGDA (Lymphangiomatosis en Gorham's Disease Alliance) met anderen delen. Iedereen is welkom op 26 mei tussen 13.00 en 18.00 uur op Hallincqlaan 7.

De LGDA  heeft vanaf dit jaar een officiële dag op 26 mei: World LGDA Awareness Day. Op die datum 26 mei wordt de LGDA-oprichter Jana Sheets herdacht, die in 1974 op deze datum is geboren en helaas aan deze ziekte is overleden.

Op Hallincqlaan 7 is het volgende te doen:
* Ontmoeten van Ella en haar familie bij de patiëntenkraam.
* Zelfgemaakt lekkers kopen bij de gratis koffie, thee en limonade in de koffie- en koekjeskraam.
* De koopjeskraam met zelfgemaakte spulletjes en andere leukigheidjes bekijken.
* Op de foto gaan met een skelet, ...ontkluw de spaghetti en doe nog veel meer bij de activiteitenkraam.

Het doel van deze dag is bewustwording en ervaringen delen.

Meer informatie is te vinden op www.lgda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.