Willie & the Windmills sluiten Big Rivers Zaterdag af.

16 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Willie & the Windmills sluiten Big Rivers Zaterdag af.

DORDRECHT - Vandaag maakte het Big Rivers Festival weer een grote rij nieuwe namen bekend, waaronder The Boss Brothers, Living Room Heroes, Finest Truth en Willie & the Windmills.

Op vrijdag 13 juli zullen The Boss Brothers het podium bij Merz afsluiten met hun Bruce Springsteen tribute. Deze band is sinds 2011 uitgegroeid tot een echte publiekstrekker op diverse festivals en hebben een uitgebreide setlist onder de arm. Ook kan je deze dag genieten van Flink, Men on the Moon, Boerensyndicaat en Living Room Heroes.

Zaterdag 14 juli wordt afgeloten door Willie & the Windmills. Deze tornado blaast in 90 minuten de beste fragmenten van hits het publiek in. Van Lil Kleine tot Boudewijn de Groot en van Bloem tot Paul Elstak; het is een feest der herkenning. Dat is nog lang niet alles, wat ook Finest Truth, Nod Stewart & the Faces, Samball DJ’s, T-99, Skavuiten, Xing, The Young River, Pieter van Ham, Bad Case and the Roadies, El Capstok, Motorboat, Steely Fan en King Charles and the Rubinators zijn deze dag te vinden op het gratis festival in de Dordtse binnenstad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.