Onderhoud drinkwaterleiding Staart door Evides

22 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Onderhoud drinkwaterleiding Staart door Evides

DORDRECHT - Evides Waterbedrijf is gestart met onderhoudswerkzaamheden aan de drinkwaterleiding op de Baanhoekweg, de Maasstraat en Kerkeplaat in Dordrecht. De werkzaamheden duren naar verwachting vijf weken.

Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 7 en 17 uur. Evides informeert direct betrokkenen over eventuele leveringsonderbrekingen.

Planning
- 22 - 25 mei werkzaamheden in de Maasstraat bij de Prins Hendrikbrug aan de noordelijke oever van het Wantij.
- 28 mei - 8 juni  werkzaamheden in de Maasstraat langs het voetpad aan de noordelijke oever van het Wantij en op de Kerkeplaat.
- 11-22 juni werkzaamheden in de middenberm van de Baanhoekweg op het kruispunt met de op-afrit van de N3 en de Kerkeplaat. Werkzaamheden in de berm van het fietspad aan de noordzijde van de Baanhoekweg.

Overlast tijdens de werkzaamheden
Helaas is overlast bij werkzaamheden onvermijdelijk. Afzettingen, geluidsoverlast, extra verkeer en dergelijke zijn vervelend. Daarbij kan de straat, het fiets- of voetpad tijdelijk minder goed bereikbaar zijn. We proberen de overlast tot een minimum te beperken. Woningen en bedrijven blijven vanzelfsprekend bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden hebben klanten kans op bruin water en een wisselende waterdruk.

Wat is bruin water?
Bruin water is kraanwater dat niet helder van kleur is. Het oogt minder fris en smaakt anders, maar het is niet erg als u het drinkt. Meer informatie over bruin water vindt u op de website van Evides.

Afstemming met de gemeente
De werkzaamheden zijn in goed overleg met de gemeente Dordrecht voorbereid. Hulpdiensten zoals brandweer en ambulance zijn op de hoogte en worden regelmatig geïnformeerd over wijzigingen in de bereikbaarheid.

Meer informatie
Op www.waterstoring.nl vindt u steeds de laatste actuele informatie over het werk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.