Gemeente ontmoet vertegenwoordigers van kerken, moskee

23 mei 2018
Gemeente ontmoet vertegenwoordigers van kerken, moskee

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff en de wethouders Piet Sleeking en Rik van der Linden hadden woensdagmiddag in het Stadhuis van Dordrecht een ontmoeting met vertegenwoordigers van levensbeschouwelijke richtingen.

De burgemeester deelde dat op de volgende wijze op twitter mee:

Vanmiddag samen met wethouders @pietsleeking en @rikvdlinden een uitstekend gesprek gehad met 35 vertegenwoordigers van kerken, moskeeën en andere geloofshuizen in Dordrecht. Goed om elkaar te treffen en te bespreken waar we de samenleving en elkaar verder kunnen helpen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.