Vijfde editie PK's voor Kids heeft nieuwe lokatie

08 juni 2017
Vijfde editie PK's voor Kids heeft nieuwe lokatie

DORDRECHT - Op zaterdag 10 juni vindt voor de vijfde keer het evenement PK's voor Kids plaats. Voor deze jubileumeditie verhuist het evenement naar een nieuwe locatie voor het Postillion Hotel. Aan de Rijksstraatweg zal waarnemend burgemeester Peter van der Velden de bijzondere dag openen. De DJ Dion Syus (Dennis de Cloe) zal deze dag de feestvreugde verhogen. PK’s voor kids wordt georganiseerd door de Ronde Tafel 23 Dordrecht.

Niet alleen de locatie is dit jaar nieuw, maar ook de route is aangepast. Er is 1 rit door het centrum en 2 ritten over de N3 en de Kiltunnel. De ochtendrit door het centrum vertrekt om 11:00 uur vanaf het Postillion Hotel en de middagritten door de Kiltunnel om beginnen om 13:00 uur.

Tijdens PK's voor Kids worden kinderen die onder behandeling zijn in het Albert Schweitzer Ziekenhuis rondgereden in exclusieve sportauto's. De patiëntjes krijgen een onvergetelijke dag aangeboden waarbij zij even niet aan hun aandoening denken. Ook dit jaar doen er auto's mee van merken als Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche en Aston Martin. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.