Julia Zahra op Big Rivers

23 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Julia Zahra op Big Rivers

DORDRECHT - Het Dordtse festival blijft met namen strooien. Ook deze week maakte de organisatie nieuwe namen bekend, waaronder Ntjam Rosie, Mumford Calling, BRASSOciety en Julia Zahra.

Dit jaar mag Julia Zahra schitteren op Big Rivers. De meeste mensen zullen haar kennen als Julia van der Toorn: de jongste winnares ooit van The Voice of Holland 2013, waarna haar cover van ‘Oops…I did it again’ naar nummer 1 ging. Daarnaast won ze ook het tv-programma De Beste Zangers van Nederland in 2015, wat ervoor zorgde dat ze een jaar later op tour ging naar de andere kant van de oceaan. Onlangs heeft Zahra een nieuwe EP uitgebracht genaamd ‘Something New’ met liedjes die in de soul/pop traditie zijn geschreven, maar wel met een moderne twist.

Uiteraard is BRASSOciety ook weer van de partij deze editie. Brassociety is een op New Orleans geïnspireerde brassband bestaande uit muzikanten van verschillende ensembles uit Nederland. Ze combineren de energieke New Orleans brass band stijl met de Europese stijl waardoor een combinatie ontstaat van jazz, blues en moderne popliedjes.

Verder staan Charley Cruz & the Lost Souls, ToBe Jazzed, Jazzlab Sessions, Ntjam Rosie, The King’s Rhythm Crew ft. JB Meijers, Phil’s Big Band, De Raad van Toezicht, Nueva Manteca, BRUUT!, The Hillbilly Moonshiners, Barnyard Tea, Piano Paul en Mumfords Calling dit jaar ook op Big Rivers Festival.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.