GSC/ODS opent eigen pannaveld

28 mei 2018 door Hennie van der Zouw
GSC/ODS opent eigen pannaveld

DORDRECHT - GSC/ODS mag zich sinds dit weekend de eerste Dordtse voetbalclub met een eigen pannaveld noemen. Naast het kleine veldje met kunstgrasmat en een hekwerk rondom heeft de vereniging op het sportcomplex Stadspolders ook een nieuw terras aangelegd, met uitzicht op zowel pannaveld als het hoofdveld van de club.

Zeven maanden lang hebben vrijwilligers van de club er aan gewerkt. Enkele bedrijven hebben pro deo geholpen. Voorzitter Thomas van Ewijk bedankte hen in een openingsspeech, waarna in de kantine gekeken werd naar een vier minuten durend filmpje, waarin te zien is hoe in zeven maanden tijd een terrein vol struikgewas een ware metamorfose onderging.

De voetbalclub won eind oktober vorig jaar een cheque van vijf mille van de Rabobank. Dat was het startkapitaal voor het pannaveld. Via allerlei acties van leden (zoals oliebollen bakken, sponsorloop en sponsordiner) werd nog eens zeven mille bij elkaar gehaald. Sponsors en de penningmeester dekten de laatste kosten af.

De officiële opening werd zaterdagmiddag verricht door de mini’s van de club. De kleine Dylan knipte een lint door en speelde daarna met z’n voetbalmaatjes het eerste wedstrijdje.

Het filmpje The Making of Pannaveld GSC/ODS is hieronder te zien:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.