Zaterdag 2 juni ontvangt Ben Corino algemeen directeur FC Dordrecht: Hans de Zeeuw

01 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 2 juni ontvangt Ben Corino algemeen directeur FC Dordrecht: Hans de Zeeuw

DORDRECHT - Zaterdag 2 juni ontvangt Ben Corino In Studio De Witt de algemeen directeur van FC Dordrecht Hans de Zeeuw.

Zakenman Hans de Zeeuw was jaren directeur van het Hagero Repro, voordat hij in ging op het verzoek op het verzoek om zich in te zetten voor FC Dordrecht. Als Algemeen directeur is hij nu het bestuursgezicht van de Dordtse BVO. Daarmee volgde hij de Dordtenaar Ad Heijsman op die de nodige hoogte en dieptepunten met FC Dorddrecht mocht meemaken. Per 1 november  2015 begon hij er als algemeen directeur  “De voetbalwereld is een wereld die nooit stilstaat. De dynamiek, de beleving en de teamspirit op de Krommedijk vormen een ideale basis waaruit alleen maar meer mogelijkheden kunnen ontstaan”.

Hij zag het als een fantastische gelegenheid om de club, met name op commercieel gebied, te laten groeien.

Ben Corino praat met Hans de Zeeuw over zijn ervaringen als zakenman, de voetbalwereld  en de verschillen tussen beide werelden. Maar uiteraard ook over zijn playlist die leidend is in deze uitzending.

In het tweede uur is er aandacht voor de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden. Oa voor scheidsrechter Danny Makkelie die als videoscheidsrechter naar het WK-voetbal in Rusland gaat. Het Programma akkoord van het nieuwe Dordtse College.

De Dichter van dienst is de dichter Jan van der Geer

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Onderste foto: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.