Bliksem velt boom in het Sterrenburgpark

28 mei 2018
Bliksem velt boom in het Sterrenburgpark

DORDRECHT - Door het onweer gisteren, heeft een boom in het Sterrenburgpark (Leeuwstraat) het moeten ontgelden. De bliksem sloeg in bij deze boom. In de stam zijn hierdoor flinke scheuren ontstaan. Bij inspectie bleek dat de schade zo ernstig is dat de boom niet meer te redden is. Woensdag wordt hij gekapt. Voor de veiligheid is de directe omgeving van de boom afgezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.