Feestelijke start werkzaamheden Lange Gelderse Kade

17 november 2017
Feestelijke start werkzaamheden Lange Gelderse Kade

DORDRECHT - Donderdagmiddag 16 november om 16:15 uur was er de feestelijke start van de  werkzaamheden aan de Lange Gelderse Kade.

De Lange Geldersekade en Korte Engelenburgerkade verkeren in slechte staat. Het herstel van de kademuur is aanleiding om ook onderhoudswerkzaamheden in het gebied uit te voeren.

De Lange Geldersekade en de Korte Engelenburgerkade worden opnieuw ingericht en de bestrating wordt vernieuwd. Ook de Korte Geldersekade en de Houttuinen tot aan de Vleeshouwersstraat worden aangepakt.

Daarnaast wil de gemeente onderhoudswerkzaamheden aan de Engelenburgerbrug uitvoeren. De werkzaamheden aan de Korte Engelenburgerkade zijn in volle gang. Een unieke reconstructie in het historische hart van de stad. Wethouder Reynvaan gaf donderdag 16 november om 16.15 uur officieel het startsein voor de reconstructie van de Lange Geldersekade.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.