Bibelotprogrammeur Hans van Dokkum krijgt twee nieuwe collega's

15 juni 2018
Bibelotprogrammeur Hans van Dokkum krijgt twee nieuwe collega's

DORDRECHT - Bibelot gaat met een vernieuwd programmateam het nieuwe seizoen in. Programmeur Hans van Dokkum heeft per 1 juni twee nieuwe programmeurs aan zijn zijde: de uit de Kroepoekfabriek in Vlaardingen afkomstige Tim van Dorp en Bart Kuntz, die ook werkzaam is in de Popcentrale.

Power Stage
Tim van Dorp waagt de sprong van Vlaardingen naar Dordrecht. Hij is verantwoordelijk voor de invulling van de Power Stage. “Creativiteit en verdieping – daar ligt mijn focus voor het programma. Door goed naar de stad en de regio te kijken wil ik iets neerzetten waar Dordtenaren graag naar toe komen. Er gebeuren fantastische dingen in de stad en ik hoop een mooie aanvulling te kunnen geven.”

Lokale artiesten
Bart Kuntz, de duizendpoot die de meesten kennen van de Popcentrale, gaat bij Bibelot aan de slag met het programmeren van lokaal talent. “Bart is een gedreven multitalent die zeer actief en betrokken is in de lokale muziekscene. Samen met hem gaan we er voor zorgen dat bands uit de regio Drechtsteden vaker in Bibelot kunnen spelen.”, aldus directeur David van Wijngaarden.

Fris nieuw seizoen
Met de twee nieuwe programmeurs gaat Bibelot fris het nieuwe seizoen in. Wat haalt Bibelot komend seizoen naar Dordrecht? Op zaterdag 25 augustus kun je alvast proeven van het brede aanbod tijdens Bibelot Open Air op het Energieplein met onder andere Pip Blom, Faces On Tv en de Bazzookas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.