Nieuwe gallery Full Art met geluidsschilderijen en andere hybride kunstvormen

15 juni 2018
Nieuwe gallery Full Art met geluidsschilderijen en andere hybride kunstvormen

DORDRECHT - Op donderdagavond 21 juni om 19.30 uur wordt een bijzondere Dordtse galerie geopend door wethouder Marco Stam. De eerste galerie, die door de kunstvormen te combineren het publiek kennis laat maken met o.a. poëtische portretten, muzikale schetsen, geluidsschilderijen enz.

Tijdens de opening wordt het publiek meegenomen door spoken word artist Mickey Wo, bekend van nationale optredens. Van één enkel woord, naar een gezamenlijk verhaal, vertaald in een rap en doorgegeven aan Dordtse sing-a-songwriters, naar componisten en vervolgens vertaald in tekeningen en beeld tot een totale kunstbeleving die alles verbindt.

Het publiek kan proeven van de diverse mogelijkheden die de galerie zal gaan bieden, hoewel de plaatsen beperkt zijn, zal de mogelijkheid bestaan om in te schrijven op de diverse sessies die opgenomen worden in de agenda van de galerie.

Omdat dit de eerste galerie in Dordrecht en omstreken  in deze opzet , zullen naast de wethouder Marco Stam, ook andere genodigden aanwezig zijn, zoals het service bureau Dordrecht (voorheen ToBe), oud-wethouder Bert van de Burgt, raadslid David Schalke en diverse kunstenaars en kunstorganisaties.

Via facebook kunnen mensen aangeven dat ze geinteresseerd zijn waarbij 25 toegangsbewijzen weggegeven worden, die geldig zijn voor willekeurige sessies. Er zijn max. 100 plaatsen beschikbaar.

Gallery Full Art is een initiatief om door verbinden te inspireren, niet alleen binnen een kunstvorm, maar juist diverse kunstvormen. Een full art experience.

De gallery is gevestigd aan de Gravenstraat 22.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.