Stralende Zomerfeestdag

21 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Stralende Zomerfeestdag

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 23 juni organiseren de winkeliers in de Vriesestraat en Voorstraat Midden in het Centrum van Dordrecht weer een sfeervol evenement. Het publiek kan genieten van live muziek: The Hit Brothers treden op twee plaatsen op en bij het pleintje in de Vriesestraat zal DJ Richard de Goede een gezellige sfeer neerzetten.

Winkeliers pakken ook extra uit; zij zullen het publiek extra gastvrij ontvangen. Soms met een hapje of een drankje, misschien met een aanbieding en door vóór hun winkel extra aandacht aan de sfeer te besteden wordt wandelen door deze straten aanstaande zaterdag wel heel gezellig.

Gratis ijs en ballonnen
Bloemenmeisjes lopen door de straten en trakteren kinderen op een ballon, ook voor de volwassenen is er een leuke verrassing. Veel winkeliers delen deze dag aan hun klanten bonnen uit voor een gratis ijsje. Linda, de eigenaresse van CaLinda’s in de Vriesestraat nam het initiatief voor dit gezellige evenement.

Zij licht toe: “We vinden het belangrijk dat het publiek extra getrokken wordt naar onze gezellige straten. Veel mensen realiseren zich nog niet hoe aantrekkelijk en gezellig de winkels zijn, juist in de kleine straatjes in het Centrum van Dordrecht. Vandaar dat ik samen met andere winkeliers de schouders er onder gezet heb en dit gezellige evenement heb georganiseerd”. 

Kortom; voor een gezellige zaterdagmiddag, moet je in de Vriesesstraat en Voorstraat Midden zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.