Succesvol seizoen voor DMHC

28 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Succesvol seizoen voor DMHC

DORDRECHT - De Dordtse hockeyclub kijkt terug op een mooi en succesvol seizoen. Er zijn maar liefst 13 kampioenen gehuldigd op de terp aan de Schenkeldijk.
De kampioenen op een rijtje: MB1, MD1, MD2, MD3, MD5, JB2, JB3, JB4, Dames 2, Dames Jong 1, Heren 2, Heren Veteranen A en Trimhockey Team 2.

DMHC wil met de jeugd tot een van de best presterende clubs in de regio gaan behoren, in de driehoek Rotterdam, Gorinchem, Breda.  Een sterke jeugd zal in de toekomst de basis vormen voor het niveau van de eerste elftallen D1 en H1.

De club doet dit door de beste trainer zowel voor meerdere teams in te zetten. Dit kunnen teams zijn die spelen in een lagere klassen en/of teams uit de jongste jeugd. "Het motto van DMHC is niet voor niets "In de volle breedte vooruit!". Wij geloven er namelijk sterk in dat je een goede top krijgt vanuit een sterkte fundatie." aldus het bestuur.

Een goed plan in combinatie met een nieuw waterveld, hebben het afgelopen jaar tot prachtige resultaten geleid.
Zo speelde Jongens D1 en A1 mee in de landelijke competitie voor junioren en behaalde Meisjes B1 het kampioenschap in de sub-topklasse. Het eerste Dames team van DMHC promoveert naar de 1e klasse en Heren 1 handhaaft zich in de tweede klasse. Al met al een top prestatie!

Foto: André Pellis

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.