Boekpresentatie Loesje bij de Koning

29 juni 2018

DORDRECHT - Burgemeester Kolff was donderdagmidag 28 juni aanwezig Bibliotheek Aan Zet aan de Groenmarkt bij de presentatie van het boek "Loesje bij de koning", dat hij ontving uit handen van twee kinderen.

Loesje bij de koning is geschreven door Jacqueline en Loes van Zanten.

De opbrengst gaat naar schoolkinderen in Oeganda (stichting UCCF).

De Uganda Child Care Foundation is een vrijwilligers stichting die concrete hulp biedt aan kinderen in Oeganda. De projecten en sponsorprogramma's geven financiële en educatieve hulp in de meest brede zin van het woord. De organisatie zet zich in voor kansarme kinderen in Oeganda, ongeacht afkomst of religie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.