Doe mee met Toppie Festival in stadsboerderij Weizigt

03 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Doe mee met Toppie Festival in stadsboerderij Weizigt

DORDRECHT - Op woensdag 11 juli 2018 kunnen ouders met kinderen van 5 tot 4 jaar gratis deelnemen aan het eerste Toppie festival. Iedereen is welkom om tussen 9:00 en 11:00 uur een kijkje te komen nemen en mee te doen met allerlei (ouder-kind)activiteiten op gebied van bewegen, spelen, muziek en natuur. Het festival vindt plaats bij stadsboerderij Weizigt.

Programma
Het Toppie programma richt zich op kinderen t/m 12 jaar en hun ouders. In Dordrecht West zijn de afgelopen weken diverse  ouder-kindactiviteiten voor peuters georganiseerd binnen de thema’s spelen, bewegen, natuur en muziek. In een activiteitenreeks werden tips en suggesties gegeven hoe ouders samen met hun kinderen plezier kunnen beleven aan bewegen, spelen, muziek en de natuur. Ook werd aangegeven hoe belangrijk het is voor hun ontwikkeling!

Het Toppie festival, dat open staat voor alle (groot)ouders met kinderen in de leeftijdscategorie 1,5 tot 4 jaar, staat in het teken van ontmoeting. Ontmoeting tussen kinderen, ouders en professionals in de wijken. Zo kan er ook kennis gemaakt worden met een of meer ouder-kindcoaches en zullen Careyn en de GGD Zuid Holland Zuid aanwezig zijn. Daarnaast zijn er leuke activiteiten binnen de thema’s terug te vinden.

Samenwerking
In opdracht van de gemeente Dordrecht is Stichting Hattrick aan de slag gegaan met het programma Toppie Dordrecht. De stichting werkt hierbij samen met verschillende partners: Duurzaamheidscentrum Weizigt, het Servicecentrum Onderwijs & Cultuur, kennisteam Sport, GGD Zuid Holland Zuid en speelotheek Pip & Zo. Ook de samenwerking met scholen en andere organisaties in de stad wordt gezocht. Met elkaar hebben zij een groot netwerk in Dordrecht en omgeving.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Toppie Dordrecht? Neem dan een kijkje op de website www.doemeemettoppie.nl of bezoek de facebookpagina Doe Mee Met Toppie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.