Netwerken in Winkelcentrum de Bieshof

05 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Netwerken in Winkelcentrum de Bieshof

DORDRECHT - Op woensdag 4 juli 2018 van 14.00-16.00 uur waren de netwerkpartners van Stadspolders te vinden in Winkelcentrum Bieshof om met u in gesprek te gaan over de wijk. Het thema was deze keer 'water'. Koffie en thee stond voor iedereen klaar.

De Aanwezige wijknetwerkpartners waren: De Gemeente Dordrecht, Het Vrijwilligershuis Drechtsteden,  MEE Buurtwerk Oost, R-Newt Dordrecht Jongerenwerk, Handhaving Drechtsteden, Brandweer ZHZ, Stichting Het Spectrum, Woningstichting Trivire, De Bibliotheek AanZet Dordrecht, Sportbedrijf Dordrecht, Speelotheek Pip & Z, Sociaal wijkteam Stadspolders - Dubbeldam en ASVZ.

Foto´s: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.