Uitreiking eerste Dordtse kauwgompaal aan Papendrechts ondernemer

06 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Uitreiking eerste Dordtse kauwgompaal aan Papendrechts ondernemer

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Op Donderdag 5 juli rond 15.15 uur van de uitreiking van de eerste Dordtse, verplaatsbare kauwgompaal – 'n Schone straat… je hebt het zelf in de hand - plaats. In navolging van de 'peukenpaal' kunnen ondernemers in de binnenstad van Dordrecht nu ook een verplaatsbare kauwgompaal aanvragen.

De gemeente Dordrecht ondersteunt ondernemers met materiaal om samen de stad schoon te houden.

Wethouder Marco Stam reikte de eerste kauwgompaal uit aan ondernemer Madelon Janssen van Bakker Bart. De overhandiging vond plaats voor de winkel aan Achterom.

Bijzonderheid bij deze overhandiging was dat Madelon de vrouw is van Arno Janssen, Papendrechts wethouder van onder andere groen en milieu. Zijn vrouw (Madelon van Bakker Bart) staat op de foto's met wethouder Marco Stam van Dordrecht.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.