Drie dagen genieten op foodtruckparadijs op het Otto Dickeplein

30 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Drie dagen genieten op foodtruckparadijs op het Otto Dickeplein

DORDRECHT - Drie dagen uitgebreid genieten. Vanaf vrijdag 27 juli kon je langskomen bij het Foodtruckparadijs op het Otto Dickeplein. Zaterdag 28 juli was het festival ook geopend en uiteraard ook op zondag 29 juli. Het festival was natuurlijk gratis te bezoeken. Of je nu met je buren, je vrienden, je collega’s, je familie of met je eerste afspraakje kwam…

Rrrollend Foodtruckfestivals toverde van 27 tot 29 juli het Otto Dickeplein voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs. Iedereen was welkom om te komen genieten van de uniekste foodtrucks met heerlijke food en drinks. Je kon ook nog swingen bij jazzbandjes of een dansje wagen bij de lounge-DJ. Je kids hadden de tijd van hun leven door al het entertainment. Heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of zich laten schminken.

Over Rrrollend Foodtruckfestivals
Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. In 2016 stonden ze ook al op het Otto Dickeplein en dit jaar kwamen ze gewoon weer terug. Het festival staat bekend om het knusse karakter. Voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen midden in de steden plaatsvinden.

Naast verrassende gerechten, werden bezoekers op het Otto Dickeplein vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge-DJ en entertainment voor kinderen. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.