Grand-café The Mood aan de Markt feestelijk heropend

09 december 2017
Grand-café The Mood aan de Markt feestelijk heropend

DORDRECHT - Op zaterdag 9 december is The Mood aan de Grote Markt 8 feestelijk heropend.

De eigenaren Cristian van der Stoep en Dany Nedelescu zijn enthousiast: "The Mood is een modern grand café/lounge dat beschikt over een industrieel ingericht restaurant met een gezellige bar en is een ontmoetingsplek in Dordrecht waar iedereen welkom is. Men wordt voorzien van kwalitatief goed voedsel, drankjes en een fantastische sfeer".De locatie heeft een flinke makeover doorstaan, waarbij het eerst een bruine kroeg was en in twee maanden is omgetoverd naar een fris café, dat zeer verwelkomend oogt. Gevestigd op de historische Grote Markt in hartje Dordrecht, is The Mood omringd door een veelvuldigheid van monumenten en een perfecte plek om te genieten van de toeristische binnenstad.

Voor meer informatie, zie www.atthemood.nl of www.facebook.com/atthemood.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.