Aantal tunnelbuizen in Drechttunnel nog tot met 16 augustus afgesloten

13 augustus 2018
Aantal tunnelbuizen in Drechttunnel nog tot met 16 augustus afgesloten

DORDRECHT - Tussen 10 en 16 augustus voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de Drechttunnel (A16). Daarom is een aantal tunnelbuizen in de avond en nacht afgesloten.

Rijd je naar Breda of Rotterdam, dan kan het zijn dat je langs een andere tunnelbuis moet gaan of via een omleiding. De afsluitingen vinden plaats van 21.00 uur tot 5.00 uur op maandag/dinsdag, dinsdag/woensdag en woensdag/donderdag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.