Rockabilly Square 2018 deed bezoekers genieten in jaren vijftig en zestig sferen

20 augustus 2018
Rockabilly Square 2018 deed bezoekers genieten in jaren vijftig en zestig sferen

DORDRECHT - Dansende mensen, jong en oud, kraampjes met onder meer artikelen die refereren aan de jaren vijftig en zestig en veel muziek. Rockabilly wel te verstaan. Het Statenplein was gisteren, op 19 augustus, even terug in de sferen van bovengenoemde jaren. Het event Rockabilly Square 2018 werd voor de vierde keer georganiseerd door Rock that day events. Het bracht weer veel mensen op de been die genoten van de sfeer.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.