Sfeervol eerste Bibelot Open Air

27 augustus 2018
Sfeervol eerste Bibelot Open Air

DORDRECHT - Bibelot heeft de stenen woestijn, het Energieplein, afgelopen zaterdag tot leven gebracht. Met het nieuwe evenement Bibelot Open Air, zetten ze er een leuk sfeertje neer, waar voor jong en oud wat te beleven viel. Bij het café Brandstof van Bibelot was een terras, met een luchtkussen voor de allerkleinsten. Voor het podium stond een aardig grote groep jonge en oudere muziekliefhebbers van de muziek te genieten.

’s Middags zijn er al aardig wat mensen. Het is een klus om met zijn allen onder de parasols op het festivalterrein te passen. Soms regent het namelijk behoorlijk. Een echte festivalganger laat zich hier echter niet door afschrikken en het is ook wel knus onder zo’n parasol. Aan de zijkant van het terrein staat een bar en een stand met etenswaren. De bankjes daarvoor worden goed benut door het publiek.

De programmering is vandaag divers. Het zijn bands met een rauw randje. Niet perse bekend, maar de kwaliteit liegt er niet om. Zo weet de harde metalband Onheil de monden open te krijgen en niet alleen om het bier er in te laten glijden. ’s Avonds is het nog wat drukker geworden. Canshaker Pi weet het publiek te boeien met zijn indiepop. De -bijna huisband van Dordrecht zo vaak spelen ze hier- Bazzookas sluiten het festival af. De ska die ze brengen doet het altijd goed.

De bedoeling is dat Bibelot Open Air een jaarlijks terugkerend event wordt. We kijken alvast uit naar de volgende editie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.