Burgemeester de Raadtsingel is weer open

29 augustus 2018
Burgemeester de Raadtsingel is weer open

DORDRECHT - De Burgemeester de Raadtsingel is weer open. Omrijden is niet meer nodig. Deze week ontstond namelijk nogal wat file door de afsluiting.

De gemeente meldt: "Dit was heel vervelend, het kon even niet anders. De verzakking in de weg moest onderzocht en gerepareerd worden. We weten nu dat het gat is ontstaan door zand dat wegliep in een oude rioolbuis. Die is waarschijnlijk geraakt door de boring van HVC. De buis wordt volgestort met beton. De weg is nu tijdelijk dicht gestraat met klinkers. We moeten nog plannen wanneer de weg weer geasfalteerd kan worden. Dank voor je begrip".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.