Ride for Cancer in de 'Ronde van Merz' of de 'Urban Ride'

03 september 2018 door Hennie van der Zouw
Ride for Cancer in de 'Ronde van Merz' of de 'Urban Ride'

DORDRECHT - Zaterdag 1 september werd er gezwommen in de havens bij de City Swim Dordrecht, georganiseerd door Swim to Fight Cancer. Wie niet kan of wil zwemmen en tóch iets sportiefs wilde doen, kon net als vorige jaren mee fietsen met de 75 kilometer tellende 'Ronde van Merz' of de 'Urban Ride' van 40 kilometer.

Verzamelen was om 10.15 uur bij het Vlak, en het vertrek om 10.45 uur. Deelname bedroeg 15 euro (excl. ticket- en transactiekosten). Natuurlijk waren extra donaties meer dan welkom, deze kwamen volledig ten gunste van Swim to Fight Cancer!

Foto: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.