Lege plek na Handyman opgevuld door Designbar

06 september 2018
Lege plek na Handyman opgevuld door Designbar

DORDRECHT - Het pand aan de Voorstraat 252, waar eerst Handyman heeft gezeten, heeft lang leeggestaan. Maar daar komt nu verandering in. Stoersnoer, dat nu nog in de Vleeshouwersstraat gevestigd is, gaat deze plek invullen. Ze handelen in lampen en strijkijzer- en lichtsnoeren, plafondkapjes en stekkers.

Op de nieuwe plek heten ze Designbar en brengen ze een nieuw concept. Er komt meer aandacht voor designartikelen. Op het moment vindt de verbouwing plaats. Dit gaat heel snel. De verwachting is dat de zaak eind september/begin oktober opent.

Het pandje aan de Vleeshouwersstraat 17 is in oktober te huur als pop-up winkel. Stoersnoer was hier 2,5 jaar gehuisvest.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.