Conferentie Samen tegen Armoede bij Stichting Vrienden van de Hoop

13 september 2018 door Hennie van der Zouw
Conferentie Samen tegen Armoede bij Stichting Vrienden van de Hoop

DORDRECHT - Donderdagochtend 13 september om 9:15 uur startte de conferentie Samen tegen Armoede bij Stichting Vrienden van de Hoop aan de Provincialeweg.

MEE Drechtsteden, Vivenz, Platform tegen Armoede en de gemeente Dordrecht hadden iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij dit onderwerp uitgenodigd om mee te denken en te werken om de armoede in de stad aan te pakken.

Nadja Jungman, lector schulden en incasso aan de Hogeschool Utrecht, gaf een gastlezing en een  workshop. Wethouder Peter Heijkoop lichtte zijn visie op de aanpak van armoede toe.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.