Barcelona Soccer Schools komt naar GSC/ODS

17 september 2018 door Hennie van der Zouw
Barcelona Soccer Schools komt naar GSC/ODS

DORDRECHT - Dit seizoen beleeft de jeugd uit Dordrecht en omgeving de voetbaldromen van hun leven. Barcelona Soccer Schools komt met jeugdtrainers, een Spaanse taaldocent je kennis laten maken met de stad Barcelona, de Spaanse taal en de voetbalcultuur van de club van wereldsterren als Messi, Coutinho en Lieke Martens!
 
Spaans is een wereldtaal en FC Barcelona een wereldclub. En dan te weten dat de basis van het succes komt uit de Nederlandse voetbalopleiding in de jaren zeventig. Daarom gaan wij met Barcelona Soccer Schools terug naar die basis wat wereldsterren als Kluivert, Cruyff, de Boer en Cocu groot maakte; goede training en de taal machtig zijn. En het mooiste is dat je gescout kunt worden om te spelen op grote Nederlandse en Europese (prof) jeugdtoernooien!
 
Barcelona Soccer Schools is te gast in de Drechtstreek met techniektrainingen vanaf zondag 30 september 2018 op het complex van GSC/ODS in Dordrecht. 
 
Barcelona Soccer Schools blij met partner GSC/ODS.
Sinds de zomer van 2012 organiseert Barcelona Soccer Schools met veel succes voetbalervaringen in Nederland, Spanje, Noorwegen en de Nederlandse Antillen. Zo succesvol dat er in 2018 landelijk wordt uitgebreid. Daarbij is in GSC/ODS een nieuwe strategische partner van Barcelona Soccer Schools om de grote aanvraag vanuit de Drehtsteden te kunnen beantwoorden. Hiermee behoort GSC/ODS tot een selecte groep partners van Barcelona Soccer Schools wereldwijd, waar hun leden extra van zullen profiteren.
 
Voetbaltraining in Talentenplan of Pro Academy voor Barcelona Soccer Schools toernooi in Duitsland of Spanje! Barcelona Soccer Schools biedt elke zondag een trainings- en wedstrijdbeleving voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 2 t/m 17 jaar van elk niveau onder leiding van Nederlandstalige jeugdtrainers volgens de unieke BSSmethode. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Vriendjes en vriendinnetjes mogen in principe samen trainen. Het aantal deelnemers per leeftijdsgroep is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht. Door de trainingsmodule te volgen kom je in aanmerking voor twee niveaus; het BSS Talentenplan of de Pro Academy wat wedstrijden en toernooien speelt in Nederland, Duitsland, Engeland en Spanje, waarbij de geselecteerde Pro Academy spelers in juni 2019 zullen spelen op het exclusieve persoonlijke toernooi van Cristiano Ronaldo in Madeira, Portugal!
 
De deelnemers krijgen per module een officieel BSS Diploma, een deelname certificaat en 7 zondagochtend top training door de officiële trainers volgens de succesvolle Barcelona Soccer Schools Methode. Daarnaast krijgen de gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €125,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen). 
 
Schrijf je in in de kantine van GSC/ODS op woensdag 19 september tussen 17.30 tot 19.30 uur, dan betaal je €100 voor je module.
 
Alle informatie staat op www.barcelona-soccerschools.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.