Kruispunt Hugo de Grootlaan – Weeskinderendijk Beneden gaat op de schop

17 september 2018
Kruispunt Hugo de Grootlaan – Weeskinderendijk Beneden gaat op de schop

DORDRECHT - Er wordt de laatste tijd wat afgeklust aan de wegen in Dordrecht. Vanaf maandag 17 september is het kruispunt Hugo de Grootlaan – Weeskinderendijk Beneden aan de beurt voor een renovatie. Hier wordt het asfalt vervangen. Het werk duurt - als het weer meezit - tot 9 november.

Aannemer KWS Infra probeert de overlast zo gering mogelijk te houden. Er zijn omleidingsroutes. De route over de brug naar Zwijndrecht en omgekeerd blijft bereikbaar, net als het tankstation.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.