Start in Dordrecht of in Papendrecht met een cursus bij ToBe

17 september 2018 door Hennie van der Zouw
Start in Dordrecht of in Papendrecht met een cursus bij ToBe

DORDRECHT / PAPENDRECHT -  Deze week start het nieuwe cursusseizoen bij ToBe. Inschrijven voor een nieuwe (korte of lange) cursus is nog mogelijk. De cursussen Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater worden gegeven in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. In basisschool de Viermaster, van der Palmpad 2 in Papendrecht kun je cursussen Muziek volgen.

Bij ToBe draait het om plezier maken en het ontdekken van jouw creatief talent! De lessen worden gegeven door betrokken, professionele docenten die oog hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van hun leerlingen. Weet je nog niet welke cursus het beste bij jou of je kind past? Gebruik dan de Cursusvinder op de website, vraag een proefles aan of neem contact op met de Klantenservice via klant@tobe.nl of bel 078-6133144.

Dans – vanaf 2 jaar
ToBe Dans heeft een veelzijdig aanbod van Moderne dans tot Hiphop en Ballet. Ben je een echte performer? Doe dan auditie voor één van de selectieteams.

Kunst & Design – vanaf 4 jaar
Wil je graag (strip)tekenen, schilderen, boetseren, timmeren of games, animaties, foto’s en filmpjes maken? Dan ben je welkom in één van de ateliers van ToBe Kunst & Design.

Muziek – vanaf 7 maanden
Bij ToBe Muziek en ToBe Popschool maak je kennis met muziekinstrumenten en leer je ze bespelen. Spelen in een band of orkest én leren draaien als een echte DJ kan ook. Wil je leren zingen of je stem verbeteren? Volg dan een Kennismakingscursus Zang in een kleine groepje of schrijf je in voor zangles.

Theater – vanaf 4 jaar
Vergroot je wereld, maakt theater! Bij ToBe Jeugdtheaterschool krijg je theater-, zang- en dansles. Iedere week beleef je weer iets nieuws samen met je groep. Wil je in een voorstelling spelen? Doe dan op zaterdag 22 september auditie voor de productie (13-20 jaar).

ToBe is meer
Ieder jaar presenteer je aan publiek wat je hebt geleerd, bezoek je met andere leerlingen voorstellingen, concerten of exposities én er zijn allerlei workshopdagen en bijzondere korte cursussen waaraan je kunt meedoen. Wist je dat je zelfs je kinderfeestje bij ToBe kunt vieren?

Kijk voor het complete cursusoverzicht, de audities en evenementen op tobe.nl

Onderste foto: Popschool Live - zang (Fotografie:  Danny van der Weck)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.