Een goed bereikbare begraafplaats is Beter Voor Dordt

20 september 2018 door Hennie van der Zouw
Een goed bereikbare begraafplaats is Beter Voor Dordt

DORDRECHT - Beter Voor Dordt is van mening dat er niet breed genoeg gekeken is naar de mogelijkheden voor een halte bij de Essenhof. Daarom heeft Beter voor Dordt tijdens de commissievergadering van afgelopen dinsdag een extra variant ingebracht.

De keuzes die voorlagen brachten naar mening van Beter Voor Dordt te veel nadelen met zich mee: van het werven van tientallen vrijwilligers, tot een busverbinding die slechts op werkdagen beschikbaar zou zijn. Beter Voor Dordt ziet liever een variant die iedere dag en voor iedereen beschikbaar is, tegen een zo gering mogelijke prijs.

En dat kan. Als de Drechthopper, normaal alleen beschikbaar voor mensen met een indicatie en 75-plussers, ook beschikbaar wordt voor overige reizigers met bestemming Essenhof of vanaf de Essenhof, dan vormt zich een toegankelijke, variabele en stabiele verbinding vanuit Dordrecht tot de Essenhof en vice versa. Deze dienst is direct inzetbaar en de gehele week beschikbaar. Bovendien werkt de Drechthopper met gecertificeerde chauffeurs en dit alles tegen een betaalbare ritprijs.

Een goed bereikbare begraafplaats is Beter Voor Dordt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.