Wethouder Jasper Mos onthult: Jan Veth van Bliksembedrijf JenL CJBD-er van het Jaar 2017/2018

23 januari 2018
Wethouder Jasper Mos onthult: Jan Veth van Bliksembedrijf JenL CJBD-er van het Jaar 2017/2018

DRECHTSTEDEN - Tijdens een geanimeerde bijeenkomst van CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden) gisteravond in The Movies, maakte toegevoegd jurylid Jasper Mos, wethouder economie in Dordrecht, bekend dat Jan Veth van Bliksembedrijf JenL tot CJBD-er van het Jaar 2017/2018 was gekozen. De jury - bestaande uit het bestuur, Anke Bot (CJBD-er van 2016) én wethouder Mos – had in de eindfase van de verkiezing Jan als uiteindelijke winnaar van de 3 door de leden genomineerde jonge bedrijven gekozen.

Wethouder maakt winnaar bekend
In tegenstelling tot eerdere edities begon de uitreikingsavond ditmaal met een externe spreker. Retailexpert Ad van Beek lukte het dat vanaf zijn openingszinnen iedereen een uur lang aan zijn lippen hing en heel actief met hem ‘mee op reis door klantbelevingen’ ging. Allemaal om beter te worden als ondernemer en door zijn tips te werken aan groei van de omzet.

Nadat voorzitter Harry Eskes de genomineerden een podium gaf en van ieder het juryrapport vertelde, was het aan wethouder Jasper Mos om de winnaar bekend te maken.

“Het was mooi om de dynamiek van dit ondernemersplatform van dichtbij mee te maken”, aldus Jasper Mos. “Ondernemen is al lastig genoeg, maar wat goed dat de leden van deze club elkaar zo steunen en weten te vinden. Ieder staat open om de ander te helpen bij vragen of met zijn netwerk. De 3 genomineerden (Johan Borsje van JB Business Wear, Dogukan Budak van Direct Brandbeveiliging en Jan Veth van Bliksembedrijf JenL) zijn al winnaar op zich, maar er kan er slechts één de titel en de wisselbeker winnen. Het is een eer namens de jury bekend te maken dat dit Jan Veth is geworden. En met een mooi juryrapport! Van harte Jan, een titel om trots op te zijn.”

De regiofunctie van CJBD bleek dit jaar extra, met genomineerden uit Papendrecht (2x) en Alblasserdam. Alle genomineerden werden door voorzitter Harry Eskes in de bloemetjes gezet en ontvingen één van de boeken van Ad van Beek. Als winnaar ontving Jan behalve de bloemen ook de wisselbeker, evenals een fraai certificaat voor aan de muur van zijn kantoor, één jaar gratis lidmaatschap, een doosje visitekaartjes als CJBD-er van het Jaar en een filmbon van The Movies.

Foto: Anke Bot Fotografie (Jan Veth als CJBD-er van het Jaar 2017/2018 geflankeerd door wethouder Jasper Mos (l) en CJBD-voorzitter Harry Eskes)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.