Vies worden mag op ModderDag bij De Singel en het Montessori Kindcentrum

05 juli 2016
Vies worden mag op ModderDag bij De Singel en het Montessori Kindcentrum

DORDRECHT - Kinderopvanglocaties De Singel en Het Montessori Kindcentrum, beide onderdeel van Stichting Prokino, hebben meegedaan aan de nationale ModderDag op woensdag 29 juni 2016. Tijdens deze dag hebben de kinderen weer kunnen ontdekken wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de aarde betekent voor ons dagelijks leven.

Op de kinderdagverblijven aan de Burgemeester de Raadtsingel en aan de Nassauweg was er veel speelplezier met de modderbakken. De kinderen hebben vol enthousiasme met en in de modder gespeeld. De oudere kinderen van de BSO hebben bij het Montessori Kindcentrum met hun handen en voeten echte modderkunst gemaakt op een wit doek. Ook zijn er nog natuurlijke materialen verzameld om het kunstwerk op te leuken en te kleuren.

De ModderDag is georganiseerd door het IVN, het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Middels deze dag wordt de betrokkenheid bij en de verbondenheid met de natuur versterkt. Ook wordt de natuurbeleving en het buitenspelen gestimuleerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.